Och Vår Ruset veckan från Anett såg ut så här

Vecka två har susat förbi och vi är lite närmare Vårruset... Förra veckan blev det två löppass och inte mycket annat gjort. Måndagen pass i Bokskogen passade jag på att avhandla redan förra veckan. Det lunkar liksom på i min lilla komfortzon och jag känner att jag behöver lite råd och tips för att utmana mig själv. Jag är lite rädd att ta i för mycket för jag kanske inte orkar ta mig hem då. Förmodligen någon inbyggd försvarsmekanism =).

Men jag försökte i alla fall göra träningen lite mer spännande i onsdags. Då sprang jag landsväg ca en kilometer till vår lilla sjö som ligger framför vår gård, man måste springa runt för att ta sig dit. Väl där är det höga backar och väldigt mjukt underlag. Det var tungt och jobbigt och väldigt härligt. Solen var framme och man kunde börja ana vårvärmen bakom de friska vindarna. Det blev ca 6,5 km jobbig löpning.

Sedan blev det inte mer träning under veckan för jag hann helt enkelt inte med det. Men totalt blev det 13,5 km. Helgen ägnades åt jaktträning med hund och det ju vara ett träningspass det också beroende på hur mycket man får jaga sin hund =) Ta hand om er och kämpa på!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass