Vår Ruset rapport från Camilla K

Då är även jag igång med min löpträning inför Vår Ruset och Team BABY Malmö. Det känns skön. Jag har en plan. Jag har en coach. Jag har ett team. Denna första vecka klarade jag mig själv och fick teamkänslan genom Facebook. Inte fy ska det heller. Veckans löpning har sett ut så här:

Må: sprang totalt ca 8 km. Det gick bra. Sprang i behagligt tempo. Tog mig till St Hans backar där jag även körde backträning och njöt av utsikten. På vägen hem ökade jag takten något vilket fungerade bra. Härligt och vårfint väder att springa i.

Ti: Körde min vanliga träning Functional Toning. Efter det passet ställde jag mig på löpbandet och körde intervaller i 8 min. Det var i hastighet 12-14.5km/timmen. Vääääldigt snabbt för att vara mig. Nöjd med dessa korta sprintpass som utmanar mig rejält.

Ons: Det blev min vanliga 5 km runda i högre tempo än vanligt. Snart är jag nere vid de magiska 30 min på 5km. Jag ska dit en dag. Det är mitt mål. Skön runda även om jag var gristrött och helst ville sova en timme till.

Fre: Körde Reshape och MRL på lunchen. Efter detta pass blev det intervaller igen på löpbandet. 10 intervaller i 12.5-14.5 km/timmen. Gött mos! Känner mig stark. Orkar och vågar mer.

Lö: Gick upp tidigt gör att hinna med en löprunda innan det var dags att åka till Köpenhamn. Bestämde mig före rundan att ta kortaste vägen till ST Hans backar för att kuta upp å ner för backarna där. En mycket skön runda med lite tempoökningar för att testa kroppen.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass