Hög på livet!

WOW vilken dag jag har haft!!! Sitter med ett leende upp till öronen och kan liksom inte sluta le. Inledde dagen med en skön sovmorgon till 8.30 och åt godaste omeletten med purjolök och kalkon. Packade inför dagen med träningsombyte, vatten och mellis. På med dagens första träningsoutfit och iväg till ett härligt gäng tjejer för detta. Var lite orolig innan hur vänster hälen skulle uppföra sig. Har trots allt inte löptränat på 7 månader pga av smärtan (känns som en kniv upp i hälen...) och även om jag märkt stor skillnad detta året så har jag inte sprungit en meter.

Fast det gick hyfsat över förväntan och jag kunde delta mycket mer än jag hade trott. Och vet ni vad? Jag tyckte det var riktigt kul och liksom skönt att springa. Visst 19 kilo gör ju skillnad i kroppen men det var något annat också. Helt plötsligt kände jag mig mer säker på att jag faktiskt kan. Dagens pass var liksom motsatsen till detta http://www.butterflytina.com/2012/04/lopning-med-running-sweden.html Och visst jag behöver få upp flåset mera men jag fick lite sug efter löpning. Vem hade kunnat tro det...

Men hade en bra känsla redan när jag gav mig iväg för nu har jag koll på processen. Det vill säga jag har löparkläder som passar och sitter bekvämt, jag har fått kläm på hur många lager som funkar för mig, jag hade sköna skor och jag kände mig rätt helt enkelt - som jag belong in the crowd. Plus att förra året lärde jag ju mig också skillnaden på att äta innan ett löppass eller styrketräningspass dvs man får inte vara för mätt inför löpning... Samt att jag märkte att St Hans passar mig dvs att springa på mjukare underlag än harva på asfaltsvägarna hemma omkring. Så det kan nog blir fler löppass för bloggerskan i framtiden...

Efter löpningen så var det dags att bege sig till Actic Högevall. Har aldrig varit där så jag var väldigt nyfiken och förväntansfull. En snabb dusch för att få upp temperaturen lite samt för att lukta lite godare inför nästa träningspass. Nu gällde det BootyCamp med ABC-tjejerna! Förra gången var det ju jag som höllt i passet och denna gången var det denna grymma tjejen. Alltid lika kul att träffa tjejerna i ABC och idag extra kul av någon anledning. 

Nog för att jag redan var så glad och laddad inför passet :-) Okej mat i kroppen gör ju också skillnad i kroppen och det har jag märkt de sista dagarna. På kettlebellspasset i torsdags och idag kände jag mig mycket starkare. Nu handlar det om att bygga upp ännu mera flås och styrka. Så jag ser verkligen fram emot kettlebellsen imorgon och nästa vecka blir det definitivt mer styrka. Kan också ha att göra med att förkylningen har nu lämnat kroppen och helt plötsligt så är bloggerskan piggare...

Och Sofia levererade verkligen till oss! Vi fick testa ReShape och Just Dance med fokus på rumpan... Hmm backintervall och sedan detta. Kommer jag upp ur sängen imorgon så... Och jag hade ett stort leende under hela tiden vi körde. Det var så himla kul och jag kände att jag fick en nytändning. Visst jag har inte kört gruppass på jättelänge dels för hälen men också för att inget har direkt lockat. Åter igen jag behöver jobba upp styrka och flås men herre jisses vad kul det var.

Efter lite snickesnack och ytterligare en dusch så begav jag mig hem till maken. Pussade på honom, lite te och efter en massa sorterande utav bilder och filmer från dagen så grillade vi hemmalagade hamburgare. Mums vilken middag med nygrillade hamburgare och hemmagjorde coleslaw! Så man kan lugnt säga att jag kommer gå och lägga mig mycket nöjd med livet och mig själv! Och med en massa träningsidéer och inspiration som snurrar i huvudet. Snart delar jag nog med mig utav det - ska bara bestämma mig för vad jag egentligen vill...

Dagens första löparlager. Första gången jag använde dessa: http://www.butterflytina.com/2013/01/det-kom-ett-paket.html Tack till Under Armour!

Och med ytterligare en långarmad löpartröja samt Nike-västen och Nike-skorna som jag älskar så var jag redo!

Dags för äventyr numero 2

Dagens träningsoutfit nr 2 och kramar med finaste Rebeca!

Och mera kramar med Iréne och Carina 

Och en blygsammare med Helen :-) 

Haha så suddigt men tyckte de vart lite roliga. Svettig efterbild nr 2 för dagen! 

Svettig efterbild nr 3 för dagen och vi spänner musklerna! 

Actic here I come!

Kommentarer

 1. Tack för en super trevlig eftermiddag och för snicksnacket. Känner mig mer back on track igen!
  KRAM finaste Super Tina /Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv vännen!!! Va bra - kul att höra! Kram!

   Radera
 2. Jag är djupt imponerad. Du är otroligt duktig, och du tycker dessutom att det är roligt. Underbart!!! / Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack Margaretha - ja jag tycker ju det är så kul! Förresten tänkte jag ta mig till Studio S onsdagmorgon. Ses vi? Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass