Finaste Sara!

Tog det här fotot i torsdags strax innan jag skulle köra Kettlebellscirkeln med 12 kämpar i Lilla Salen på Studio S. Du som följer mig på Instagram har redan sett fotot :-) Finaste Sara som är gruppträningsansvarig på Studio S kom in och pratade lite efter hon hade kört Step. Så då passade jag på att få henne att posa med de nya 20 kilos kettlebells som hon så snällt beställt och släpat dit till våra pass.

Sara är en helt underbar människa och instruktör. Man blir alltid på gott humör när man träffar henne och ingenting är för litet att få hjälp med. Det var även Sara som i början på mars utvärderade mig som instruktör. Dock har hon ännu inte kört kettlebells. Måste lura med henne på ett pass känner jag! Så idag vill jag hylla bästa Sara som är en värdefull person i mitt liv och som alltid ger mig otrolig energi! Tack Sara för att du är du!

Nu ska jag iväg för att köra söndagens kettlebellspass. Bidde tre denna veckan då jag vikade i onsdags. Hoppas salen är full idag och full med energi såsom i torsdags! Vad gör du idag?

Krama Kettlebells!

Kommentarer

  1. Ja Sara är verkligen en guldklimp. Jag har inte känt mig så varmt välkommen till ett gym tidigare. Och Tina, dig vill jag gärna träffa snart, vi verkar ha gemensamma drömmar. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är hon Nellie! Detsamma det får väl bli den där fikan :-)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass