Förkylning, pollenallergi eller båda?

Jag blir knäpp snart! Sedan förra tisdagen har jag känt mig hängig, jättetrött, nysningar, rinnande näsa, kli i näsan och ögon samt haft tungt att andas. Vet ju att det beror på pollen som börjat komma och att det är en tuff period. Hmm fast jag förtränger det varje höst i alla fall och blir lika överraskad varje vår :-( Lägg på en konstig förkylning i form utav jätteont i halsen på morgonen, rivig och torr känsla samt heshet. Som sedan lägger sig under dagen men när jag vaknar nästa morgon så är det samma sak igen.

Just ont i halsen tycker jag inte tillhör pollen precis men nu har jag haft så här i snart en vecka. Har inte kunnat träna och det känns i kroppen. Någon därute som vet eller är det bara tålamod som gäller. Får kanske vara glad att jag inte åkt på någon tidigare smitta i år då det verkar som alla andra varit sjuka. Men tror mig pollen in full blast plus halsont är inte att leka med det heller :-) Okej jag väntar veckan ut på att inte träna (aldrig träna med ont i halsen) men sen får jag nog kolla upp det här om det inte ändras.

Uppdatering: kom ju på att jag har löparpass med Vår Ruset på lördag plus hemligt pass på Actic med ABC-tjejerna och sen var det ju kettlebells på söndag... Jag väntar tills lördag med träningen :-)

Kommentarer

 1. Din stackare, hoppas verkligen du snart mår bättre!
  Hur gick det med kollen att ta sprutor så du slipper allergin?!?!?
  Kram
  Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå jag kollade upp det men förträngde att ringa... Det var ju så långt till våren... Kram

   Radera
 2. Krya på dig om det är förkylning och om det är allergi så hoppas jag att det lättar snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns bättre nu faktiskt men det är ju mer pollen på gång. Bara att bita ihop och jag överlever :-)

   Radera
 3. Hej Tina !

  kanske är dags att prova Kollodialt silver?

  Min förkylning gick över på några timmar!

  Hälsningar
  Jessica Danefors

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yikes Jessica det låter läskigt - vad är det?

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass