Utvärdering utav Bounce balls

Nu har jag testat två utav de smakerna som jag lyckades få tag på i Lund på Bounce balls. Dels så var det Fudge Walnut och dels så Peanut Protein. Trodde att jag skulle gilla Fudge bäst för typ allt med något chokladaktigt är ju bäst det vet ju alla :-) Men jag var nog inte beredd på konsistensen. Jag tänkte mig typ en smarrig chokladboll och blev överraskad när jag inte fick skeden igenom bollen...

Sedan är inte valnötter min favorit så kanske det som avgjorde det hela. Fast när jag vant mig vid det så vart det gott. Vidare brukar jag inte gilla jordnötssmörsmak förutom i jordnötssås :-) Fast Peanut Protein var riktigt smarrig. Seg och god smak. Det bästa är att man äter dessa i småbitar och njuter. Njuter utav good stuff som är glutenfritt och utan tillsatser.

Tänkte ha dessa små bollarna som mitt godis eller kaka när man går bort. Då vet jag hyfsat vad jag stoppar i mig. Jag är nyfiken på de andra smakerna men kan verkligen rekommendera studsbollarna om du är nyfiken.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass