En kär vän!

Mot kvällen igår och idag med full styrka välkomnar jag en kär gammal vän. Nämligen TRÄNINGSVÄRKEN!!! Åh vad jag har saknat den eller ja kanske egentligen inte men ändå :-) Har ju inte kunnat köra så hårt hittills i år pga fokusen på viktminskning. Har inte tappat muskler men känner ju mig inte lika stark längre. Plus att det har blivit mycket utav samma träning dvs crosstrainer, gång, kettlebells och TRX.

Märks att igår fick kroppen hitta på några gamla och några nya övningar. Armarna, bröstmusklerna, rumpan och låren är möra på ett härligt sätt. Nu vaggar jag faktiskt som en riktig anka och att ta sig upp från toastolen är en utmaning. Samtidigt så är det med ett leende och en tillfredsställelse i kropp samt knopp som genomsyrar mig idag. Detta är ju min grej!!!

Att pusha min kropp fysiskt och att använda det där pannbenet att ge det lilla extra. Att svettas och pusta, att göra en till, att peppa mig själv till stordåd och att jämra mig över träninsgvärken :-) I love it och först nu insåg jag hur mycket jag har saknat detta!!! Nu kan inget stoppa mig och from nu ska jag bara bli starkare och starkare. Fokus som gäller på mig och min hälsa med bra matval och tuff träning. Det är livets melodi!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass