Maken och jag testpilotar

För en tid sedan skickade jag in några ansökningar att bli testpilot på Smartson och voila jag fick juice och knäckebröd :-) Juice fick maken ta hand om själv. Hans favorit är Brämhults men han sa att denna var hyfsad. Och hela pakets innehåll är ju borta... Idag till frukost så stod Leksands surdegsknäcke på menyn. Knaprigt och gott men hur sjutton delar man ett runt knäcke utan att smula i sönder allt? Någon som har ett bra tips?Min frukost vart mumsig med ägg, ost, gurka, Bregott och surdegsknäcke! 

Kommentarer

  1. Min pappa som alltid har varit en fiffig typ kom i min barndom på att man skär lite lätt i den runda knäckebrödskakan med en tandad brödkniv. Bara på ytan. Sedan kan man lätt bryta sönder den i snygga "tårtbitar".

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh det vart ett bra tips som måste prövas - tack Klara!!!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass