Spoons soppor rekommenderas!

Igår testades den sista soppan utav tre från Spoons. Då har maken och jag testat: tomatsoppa, palsternackssoppa och grön ärtsoppa. Den absoluta favoriten utan tvekan var palsternackan. Wow så god den var!!! Stark konkurrent till den goda morotssoppan jag lagade själv häromveckan. Du hade lätt kunnat köpa den och bjudit den kräsnaste matgästen på tillsammans med tex ett gott bröd. Du hade fått massvis utav beröm. Tyvärr verkar den inte finnas i sortimentet längre :-(

En annan favorit var tomatsoppan men vi föredrog den kall efter ett serveringstips på Spoons hemsidan. Kan nog bli ännu godare om vi hade kryddat lite extra med fräscha färska kryddor och om vi suttit på uteplatsen i strålande sol. Blev liksom inte samma effekt huttrandes i soffan med altandörren öppen :-) Den gröna ärtsoppan var också helt okej men hade nog vunnit på om jag testat serveringstipset med stekt fläsk till.

Både jag och maken blev helt sålda så vi kommer köpa hem Butternutsoppan för den verkar vara en god kandidat till första platsen i smaktestet. Likaså måste vi testa Spoons grytor har vi bestämt. Hallå det är ju good stuff med bara bra råvaror och lagat på hemmaplan. Vad mer kan man begära? Är du nyfiken och vill testa så gå in här: http://www.smakaspoons.se/?page_id=28 och ser var du kan köpa din soppa eller gryta!

Kommentarer

  1. Jag fick med mig tomatsoppan och tyckte den var supergod. Provar gärna de andra när jag är i "rätt" affär.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det tycker jag att du ska göra Mia!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass