Surar i soffan med lax

Okej snart får jag väl inse fakta... Att det troligaste scenariot är att jag får flytta på min TRX-utbildning som jag har sett fram emot i månader :-( Kroppen vill inte riktigt som knoppen och jag tror att vara i samma stuga som förkylda medresenärer satte sina spår. Halsen är fortfarande öm och förkylningen krymper på. Lägg på pollen på det och jag får antagligen packa ihop mina helgplaner. 

Har fortfarande lite hopp om att vakna imorgon bitti kry och rask :-) Så jag laddar med jobb hemifrån, vila, mycket vatten och till lunch blev det en fräsch sallad på spenat, broccoli, morot, majs, edame, röd lök, tomat och gurka tillsammans med mumsig varmrökt lax (which I love!) och hemmagjord sås på creme fraiche, majo, örter, gurkmeja, peppar och cayenne. Visst borde detta vara den optimala planen för att bekämpa bacillerna? Hoppas surtanten i soffan...

Jobbar på det där med mättnad - hunger - portionsstorlekar. La upp en lagom portion trodde jag på 150 gram lax, halva tallriken grönt och en klick sås 

Åt i lugn takt, smakade verkligen på allt och blev väldigt mätt. Tog några tuggor till för att vara säker men sen la jag ner besticken och tänkte till. Varför äta mer för att bli proppmätt? Jag kan ju faktiskt äta detta senare när jag är hungrig igen. Så tallriken åkte in i kylskåpet så har jag mellis till lite senare. Man kanske kan lära en gammal hund att sitta och ta till sig mental träning...

Kommentarer

  1. Krya på dig!!! Du börjar bli en riktig "fena" på matlagning / Kram M.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket Margaretha! Haha fena och lax vart ju lite kul :-) Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass