Fortsätt till huvudinnehåll

Jumping jacks och pizza

Kände inte alls för ett andra träningspass idag men anmälde mig till BodyAttack-passet på Studio S tidigare i veckan för att överraska instruktörs-Sara och så är den stackaren sjuk. Men bästa Malin hade ju också anmält sig och då kan man ju inte hoppa av. Det roliga var att det första hon sa var att usch känner inte alls för detta men du hade ju anmält dig :-)

Haha ibland är det bra att ha träningskompisar så man släpar sitt arsel till gymmet. Och när vi väl var där höllt vi på att glömma att gå in i salen för vi hade ju så mycket att babbla om. Vi har ju inte setts på ett tag. Så kul att träffa henne igen!!! Och instruktör-Pauline gjorde ett kanon ersättningsjobb med bara 4 deltagare.

Jisses vad svetten lackade och det vart kul att se mina framsteg. Har inte typ kört BA detta året tror jag. Nu vart det inte så mycket low impact utan här hoppades det, gjorde jumping jacks på riktigt, plankan och armhävningar på tå. Okej inget till perfektion men jag kände verkligen skillnad och är stolt över min utveckling. Tom att springa vart lätt idag...


Och när maken får äta god mat ute med grabbarna ikväll så är väl frugan värd en pizza.... 

Kommentarer

 1. Ohhh, ser ut som en pizza i min smak det där. Älskar jalapenos.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den vart god men nu är magen helt uppsvälld och jag färdig för sängen. Jaja vart sugen innan och nu är det gjort liksom :-)

   Radera
 2. Åh, BA! Det var länge sen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och det var himla kul faktiskt! Ibland behöver man en lite paus för att uppskatta ett pass igen :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…