Artikel i dagens Expressen bilaga


Jaha så vart dagen här och jag ska säga att det var med stora fjärilar i magen som tidningen införskaffades. Drog en lättnadens suck att denna gången vart det i alla fall inte löpsedeln :-) Men stressen ökade när jag inte hittade de andra exempelen. Dvs jag fick det förklarat såsom så att de skulle skriva om/definiera olika varianter av dieter/metoder och ha ett "levande exempel" som illustration. Men något måste ha hänt för det vart ju bara denna... 

Fast jag känner mig mycket nöjd med artikeln när jag kom över chocken utav det dubbla uppslaget. Fin efterbild (även om det inte blev fina klänningen :-) ). Tycker att artikel vart bra skriven även om det känns väldigt personligt men det är ju ett val jag har gjort. Det vill säga vill jag inspirera andra så krävs det ett visst utelämnande. En erfarenhet rikare hoppas jag att någon annan där ute som sitter i samma sockerfälla som jag tar första steget att välja livet. Det är tufft men såååå värt det!!!


Kommentarer

 1. Där kände jag mig träffad. Jag borde verkligen låta sockret vara. Punkt.
  Men faan vad svårt det ska va.:/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet det där jäkla vita giftet... suck

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass