Traumatiskt morgonpass

Torsdag vilket innebär pass med PT Malou. Idag kände jag mig lite traumatiserad men det berodde på vad som hänt innan. Ja det vill säga i mina drömmar. Precis innan klockan ringde så drömde jag att jag tagit mig till gymmet men ingen Malou dök upp. Tänkte jaja jag börjar träna så dyker hon väl upp. Tiden gick och helt plötsligt mitt inne i mina övningar så går det upp ett Liljeholmens för mig. Jag är på fel gym!!!

Jag tränar ju inte med Malou på Studio S utan det är ju på Fitness 24/7!!! Kastade mig in i bilen i svettiga träningskläder. Tog inte ens med mig väskan utan bara rushade ut i bilen för att hinna till passet innan timmen var slut. Körde som en galen och sladdade upp till gymmet. Ut och rushade in på gymmet för att be Malou om ursäkt.

Precis när jag står där och flåsar samtidigt som jag ber om ursäkt ringer alarmet. Shot vad skrämd jag blev utav att vakna så och ni vet när man vet inte om det var verklighet eller dröm för en sekund. Hade hjärtat i halsgropen och kände mig faktiskt lite skakig när jag kom fram (och jo jag kom ihåg rätt gym :-) ) Ingen bra start på dagen precis...

Om ni är nyfikna så bestod dagens pass utav uppvärm, massa övningar för rygg/bröst och sedan Helvetesrundan dvs 8 benböj, 8 kettlebells svingar coh 5 burpees. Slog mitt gamla rekord med en omgång svingar dvs 9 varv, 8 benböj, 8 svingar på 10 minuter. Vilket är ett under för jag var inte i bästa form idag och vänsterknäet krånglade. Men mycket kan åstadkommas på ren jävlar anamma...

Nu får ni klara er själv i bloggen för denna måste plugga näringslära. 1 månad kvar till tenta och paniken börjar komma...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass