Jag ska vara med i Expressen...igen

För ca en månad sedan fick jag en ny förfrågan utav Paulun och Expressen om jag ville ställa upp i en ny artikel om LCHQ. Det ska nämligen komma ut en bilaga i slutet på mars med olika versioner utav LCHF med exempel etc. Blev först lite reserverad baserat på förra upplevelsen dvs kommentarerna som följde och då menar jag inte de positiva om man säger så :-)

Tryckte även på att jag själv inte använder uttrycket LCHQ utan LCHF och det ganska offentligt dvs på bloggen. Dock ville de använda mig som exempel och efter lite tanketid och ältande tackade jag ja. Intervjun genomfördes för ganska så exakt en månad sedan. Dock bidde det ingen ny fotografering utan de kommer välja bilder från förra gången. Kanske denna gången så blir det den fina Camilla Thulin klänningen.

Varför ställer jag då upp igen? Framför allt utav en enda anledning - jag vill inspirerar andra överviktiga att det går att bli hälsosam genom kost och träning. Där dina kostval kan spela stor roll för att skapa långvarig hälsa samt ge dig energi till att träna. För utan rörelse anser jag att du inte kan kalla dig hälsosam. Sen gäller det att hitta den metoden/de valen/din strategi för hur du uppnår detta. Och den är högst individuell! Detta är min drivkraft och passion att förmedla tex genom bloggen eller ställa upp i en artikel.

Sen bryr jag inte så mycket om vilken bokstavskombination som används. Visst hade det varit optimalt att "representera" LCHF men då hade jag antagligen fått på huvudet för att jag äter för liberalt (vad det nu är..). Hur man än vrider sig har man rumpan bak och man kan inte please everyone. Men jag valde att ställa upp på gott och ont för att visa på och inspirera till att ge inte upp för att du har X antal kilo att släpa på även om det känns övermäktigt. Ta en dag i sänder och det går att bli kompis med kroppen igen. Ja du får kämpa och varje dag är inte en dans på rosor men så värt det!!!

Så håll utkik på tidningshyllorna nästa söndag den 25 mars om du är nyfiken. Nedan kan du kolla lite länkar från november när jag hade 2 sekunders utav rampljus.

http://www.butterflytina.com/2011/11/dagens-kandis.html 
http://www.butterflytina.com/2011/11/lite-fler-bilder-fran-fotograferingen.html 
http://www.butterflytina.com/2012/01/expressen-story-behind-scenes.html

Kommentarer

 1. Du är en jättebra inspirationskälla, kul att du är med en gång till!! /Ulrika

  SvaraRadera
 2. Den intervjun tyckte jag var så fin och inspirerande så jag blir glad av att läsa att det blir en till. <3 ska fortsätta bli inspirerad av dig. Fast det blir jag ju här också! Läser varje dag och tar till mig din glöd! TACKAR!

  SvaraRadera
 3. Kul!
  Jag har förresten mailat dig om bbc, tänkte kolla om vi kunde samåka? kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp och sen om sider har jag ju svart dig :-) Kram

   Radera
 4. Gud vad kul, det ser jag fram i mot att läsa. =) Ska visa alla d mina vilken otrolig inspirations källa jag har som stöd =). Kram till dig finaste Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha då får jag hoppas bilden de väljer är snygg :-) Tack så mycket Johanna! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass