Min förändring på 2 månader med PT Malou

Okej här kommer resultaten från den skånska juryn tidigt imorse dvs 6.45... Tidigare resultat är från den 29 dec och står i parenteserna nedan. Jag kan bara säga så här: jag är jäkligt mallig just nu men helt slut i kroppen. Körde så hårt jag bara kunde och är helnöjd. Tror även PT Malou är nöjd. Jag tyckte mest hon gick runt och smålog och mös imorse... Eller så var det bara att hon vad glad att hon överlevt kräksjukan i helgen :-)

Fett% och mått

 • Våg: 37,7 % (39,1%)
 • Midja (smalast): 79 cm (80 cm)
 • Navel: 99 cm (100 cm)
 • Bredast över rumpa: 120 cm (121 cm)
 • Arm, mitt på triceps (höger): 32 cm (35 cm)
 • Arm, mitt på triceps (vänster): 32 cm (35 cm)
 • Ben, mitt på framsida lår (höger) 67 cm (69 cm)
 • Ben, mitt på framsida lår (vänster) 67 cm (68 cm)

Tester

 • Crosstrainer 4 min: 0,29 km (0,28 km)
 • Roddmaskin 4 min: 1034 m (1009 m)
 • Jägarställning: Set 1: 1,30 min Set 2: 1,12 min (Set 1: 1,10 min, Set 2: 1 min)
 • Armhävningar: Set 1: På fötter: 10 På knä: 25, Set 2: På fötter: 11 På knä: 31 (Set 1 på fötter: 1 på knä: 21, Set 2 på fötter: 2 på knä 15)
 • Bicepshäv (biceps): Set 1: 14 st, Set 2: 7 st (Set 1: 5 st, Set 2: 5 st)
 • Räckhäv (rygg): Set 1: 11 st, Set 2: 9 st (Set 1: 6 st, Set 2: 8 st)
 • Plankan: Set 1: På tå: 49 sek På knä: 1,13sek, Set 2: På tå: 17 sek (Set 1: på tå 10 sek på knä 1,05 sek, Set 2 på tå 20 sek på knä 1,03)
 • Burpees under 2 min: 23 st (23 st)
 • Halva svings under 2 min: 90 st (57 st)

Sammanfattning
Har minskat 1,4% i fett dvs jag har fått mer muskler medan vikten i kilo är stort sett samma. Ny aha i morse att visst ja lägg fokusen på att få ner denna procenten och skit i exakt antalet kilo. Nya målet här är att uppnå 33% för över räknas som en hälsorisk. Känns väldigt bra att ha hitta en annan fokus!!! Jag älskar muskler!

Har minskat en del cm på de mått Malou mäter så tänkte att jag ska mäta mina mått på lördag också. Antal förlorade cm var 12 och mycket kring armarna... Hmm märkligt också vad man själv väljer att fokusera på. Jag kollar bara överarmen där jag är som tjockast. Har helt glömt bort att armen kan ju förändras på andra ställen...

Crosstrainer och rodden klådde jag precis men vi har ju inte heller direkt fokuserat på kondition på det sättet förutom löpintervaller. Fast jag återhämtade mig mycket fortare vilket tyder på förbättra kondis tydligen. Jägarvila klarade jag 1½ min i första rundan och förbättrade mig totalt sett med 32 sek. Armhävningarna och plankan på tå är det jag är mest stolt över tillsammans med svingarna. Armhävning på tå klarade jag 21 denna gången jämfört med 3. Och totalt sett gjorde jag 77 armhävningar jämfört med 39 förra gången. Plankan på tå klarade jag i 66 sek på tå totalt jämfört med 30.

Bicepshäv (tror jag lagt upp en video på detta tidigare) klarade jag 21 st jämfört med 10 sist. Räckhäv klarade jag 20 mot 14. Burpees var samma antal men jag har bättre teknik numera och hoppar högre. Dock var jag så slut här att jag kunde inte pressat. Lite gnagande att jag inte fick till 1 till i alla fall men ändå jäkligt nöjd. Och slutligen 33 fler kettlebellssvingar på 2 min dvs totalt 90!!!!! Do I need to say more....

Fasiken idag är det jag som förtjänar alla hejarrop i bloggen för jag är så himmelens stolt över mina resultat och prestation!!!! Heja mig!!! Tänk vad jag kan göra om 2 månader...

Kommentarer

 1. Så grym du är! Helt otroligt imponerande, You Rock Girl! Kram Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Har saknat dig på gymmet denna veckan. Kram

   Radera
 2. HEJA HEJA HEJA DU ÄR BARA BÄÄÄÄÄSSSTTTT!!!!!!
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 3. Heja, heja dig Tina. Du är otrolig / Kram Margaretha

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass