TRX och armhävningar...

Torsdag idag och då vet vi alla vad som gäller... Pass med PT-Malou!!! Och med grym träningsvärk på insidan av låren. Tjejer ett tips från bloggerskan - skit i den där maskinen man spretar med benen i på gymmet dvs gynstolen. Kör Kettlebells och jag garanterar er träningsvärk och Beach 2012 resultat... Men åter till morgonens aktiviteter.

Idag serverades följande meny:

 • Crosstrainer på level 15 (joho lärdom till Jensen är att PT-Malou läser visst då bloggen...)
 • Lite olika uppmjukningsövningar tex Halo med 10 kg viktplatta, benböj etc
 • TRX i olika övningar tex benböj på ett ben, bröstpress, rodd, biceps, planka (dvs fötterna i repöglorna och håll uppe kroppen på händern och ner med armbågarna i mattan för att sen resa sig upp på händer igen - jisses vad det vart svårt men jag fick till några sekunder)
 • Armhävningsutmaning - hallå har precis lärt mig att göra på tå och nu ska en stepbräda blandas in.... Du kan se resultatet i videobloppisarna nedan :-)
 • Kettlebells svingar, hantelövningar och jag vet inte allt.
 • Grand final: Tabata med Ball slams (5kg medicinboll) dvs 20 sek*10 sek*8 ggr (fick beröm för att jag pressade på som sjutton PT-Malou misstänkte övningsfusk men har faktiskt inte rört bollen)

Video på en av TRX-övningarna med rodd, bröst och biceps. Skittungt för idag fick jag helt plötsligt flytta fram fötterna jättemycket och det innebär att man fick en lutning som heter duga att dra upp sig för dvs hela ens kroppsvikt ska dras upp och fram.

Armhävningar med stepbräda - kände mig väldigt balanserad och i kontroll... Men obs på tå!!!!
Ett försök till...
Gå in här och kolla på hur de ska genomföras

Kommentarer

 1. Har inte läst din blogg på ett par dagar, så jag hade en del att ta igen, och som vanligt otroligt intressant och inspirerande. Kanonduktiga DIG, du är otrolig med vad du presterar. Ännu en gång tack för att du delar med dig. Har lärt mig jättemycket av din blogg.
  Kram Margaretha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh Margaretha du e för go!!! Ha det nu så bra i alperna så ses snart igen!!! Kram Tina

   Radera
 2. Fan va duktig du är Tina.. Hejjar på dig =)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass