Jumping jacks och pizza

Kände inte alls för ett andra träningspass idag men anmälde mig till BodyAttack-passet på Studio S tidigare i veckan för att överraska instruktörs-Sara och så är den stackaren sjuk. Men bästa Malin hade ju också anmält sig och då kan man ju inte hoppa av. Det roliga var att det första hon sa var att usch känner inte alls för detta men du hade ju anmält dig :-)

Haha ibland är det bra att ha träningskompisar så man släpar sitt arsel till gymmet. Och när vi väl var där höllt vi på att glömma att gå in i salen för vi hade ju så mycket att babbla om. Vi har ju inte setts på ett tag. Så kul att träffa henne igen!!! Och instruktör-Pauline gjorde ett kanon ersättningsjobb med bara 4 deltagare.

Jisses vad svetten lackade och det vart kul att se mina framsteg. Har inte typ kört BA detta året tror jag. Nu vart det inte så mycket low impact utan här hoppades det, gjorde jumping jacks på riktigt, plankan och armhävningar på tå. Okej inget till perfektion men jag kände verkligen skillnad och är stolt över min utveckling. Tom att springa vart lätt idag...


Och när maken får äta god mat ute med grabbarna ikväll så är väl frugan värd en pizza.... 

Kommentarer

 1. Ohhh, ser ut som en pizza i min smak det där. Älskar jalapenos.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den vart god men nu är magen helt uppsvälld och jag färdig för sängen. Jaja vart sugen innan och nu är det gjort liksom :-)

   Radera
 2. Åh, BA! Det var länge sen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och det var himla kul faktiskt! Ibland behöver man en lite paus för att uppskatta ett pass igen :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass