TENTA!!!

Okej då är dagen kommen - it is tenta dags! Började ju på kostrådgivningskursen i januari och denna helgen är det grand final. Shot vad nervös jag är - känns som skallen är helt tom... Nu måste alla hålla tummar och tår och allt för att jag inte ska misslyckas och får hjärnsläpp!!! Klarar ni det?

Annars är det tråkiga att jag börjar känna mig förkyld. Är väl stressen inför tentan och att så många på jobb som varit sjuka som börjar ta ut sin rätt. Tjock i halsen, ont i huvudet och snuvig plus varm. Jaja efter denna helgen kan jag däcka men nu är det tenta-mode som gäller!!!

Ha en mysig lördag så hörs vi ikväll!

Kommentarer

 1. Lycka till!
  Håller tår o tummar.
  =)

  SvaraRadera
 2. Lycka till, det kommer att gå jättebra! /ulrika

  SvaraRadera
 3. Absolut! Lycka till! /Tina

  SvaraRadera
 4. Hejar som sjutton på dig!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

Två bröllop och en viktminskning