Vilken hög....

Titta vad jag kunde hämta ut idag på lunchen. Nu kan jag inte skylla på oinspirerad matlagning...
Nästa vecka sätter jag ny fart mot mitt mål på 78 kilo. Hänger du på?Kommentarer

  1. Jag hänger på... Jag har just idag kommit till mitt delmål nummer 1.. Köpte ett par ursnygga byxor i januari som jag fick upp på halva låren. Idag kunde jag ha dom och jag kan sitta och andas i dom dessutom. Så jag är verkligen taggad !! Brukar läsa din blogg och vilken resa du har gjort , jag är verkligen imponerad av dig! /Sussie

    SvaraRadera
  2. Jag är absolut på Tina, men behöver verkligen hjälp med förslag på frukost och mellanmål. Är as kass på de!!

    SvaraRadera
  3. Jag hänger också på...20-25 kg ska bort, men framför allt vill jag bli piggare och må bra varje dag. /ulrika

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass