Wow så rörd jag blev!!!

Ni måste gå in här och läsa vad PT Malou skrev efter vårt pass imorse: http://malouwernersson.se/2012/march/lycklig.html Shit jag började gråta på jobb när jag läste det. Tack bästaste PT-Malou!!!! Jag blev jätteglad och rörd! Är så himmelns glad att du finns i mitt liv och pressar mig utanför alla möjliga gränser!!!! Vi är grymmaste teamet!!!

Kommer också ihåg vad hon sa när vi skiljdes åt idag. Att jag var grym och skulle vara stolt över min prestation samt inse vad jag åstadkommit.  Det sista är det som slog an mest dvs att jag inser inte att det jag gör kan vara imponerande eller att jag ska vara stolt. Jag gör och gå vidare. Jaha olympiska lyft idag ja men då gör jag väl det. Eller jaha det är detta jag nu ska göra jamen då gör jag väl det. Jasså jag har bra teknik eller jaha detta är svårt....

Något att jobba med inser jag men lite svårt att ta itu med när man förnekat sig själv i så många år och bara haft dåligt samvete för vad man åstadkommit i antal kilo. Då är det svårt att se att man gör något bra och att man faktiskt kan. Men för varje dag tycker jag att jag kommer ett steg närmare att inse vad jag åstadkommit och drömma om vad jag kan!!!!

Kommentarer

 1. Jag läste inlägget och klappade i händerna. För grejen är att hela världen kan tycka att jag är grym och disciplinerad med min träning (vissa säger att jag är duktig men det gillar jag INTE!) men det är faktiskt bara min PT som vet precis hur tufft det är. Och därför är det mer värdefullt att få feedback från PT'n, sen om det är privat eller halvoffentligt (som på bloggen) gör kanske mindre skillnad. Du gör ett asbra jobb Tina, du är grym!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack Pernille för din kommentar! Precis det är bara PT:n som förstår att det är jäkligt tufft och jag blev också rörd utav att en knubbis som jag kan impa på någon så vältränad... Tack så jättemycket och du är också grym med alla dina utmaning. Jag ska bli som du när jag blir stor :-)

   Radera
  2. Åmäh.... jag ska ju bli som DU när jag blir stor ju :-) Du ligger typ ett år före mig i allt det roliga, jag har bara pyttelite försprång på träningsfronten!

   Radera
  3. Vi får bli stora ihopa :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass