Och nu FINAL!!!!

Okej nu får det räcka med tentaplugg för idag. Nu är det Biggest Loser final som gäller. Ska du titta? Ska bli så kul att se alla deltagarna!!! Och jag hoppas av hela mitt hjärtat att de lyckas hålla sina resultat när den gråa vardagen gör sig påmind. Också kul att jag inte förrän denna veckan hittade till fb sidan för Biggest Loser Sverige. Hallå var har jag lagt hjärncellerna...

Ett perfekt forum att hitta likasinnade dvs viktminskare av alla de sorter och med träning som en viktig faktor. Kände mig hemma direkt och lite besviken på mig själv att jag inte tänkt på det innan. Jaja bättre sent än aldrig och jag hoppas forumet håller i sig även efter programmet inte längre visas. Även kul och intressant för jag hoppas hitta några förebilder bland deltagarna eller andra på forumet dvs någon som har gått ner mycket i vikt, har träning som en viktig ingrediens och som idag fortfarande håller den nya livsstilen.

Här hittar du till fb sidan: http://www.facebook.com/biggestlosertv4

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass