Minus 3 cm till

Okej det hade ju försvunnit 12 cm där PT Malou mäter så därför tänkte jag kolla de andra måtten som jag mätt tidigare. På en hel del var resultatet det samma men på följande hade det försvunnit lite: Höfter visade minus 1 cm. På varje knä dvs strax ovanför hade 0,5 cm försvunnit liksom på varje vad. Så totalt 3 cm till vilket ger en total på 15 cm borta från bloggerskans kropp på 2 månader. Det är jag jättenöjd med.

Men nu vidare till skolan och jag är inte lika nöjd med mina förberedelser dvs tentaplugg. Okej den är inte än men det är en himmelens massa som ska in i skallen. Jaja det löser sig väl på något sätt. Och när jag kommer hem har maken lovat grillmiddag för han vill inviga nyinköpta grillen. Ha en mysig lördag!!!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass