Inget socker - hur har det gått?

Jaha första veckan avslutat. För mig har det gått bra. Brukar det gör om jag väl bestämt mig. Men inte sagt att jag inte kan bli sugen men jag kan hantera det. Dock har det bilvit en del matslarv så det tänkte jag justera till kommande vecka. Hur har det gått för er andra? Tummen upp eller ner?

Kommentarer

 1. Svar
  1. Nya tag sedan när du är frisk Johanna! All fokus på din hälsa nu! Kram

   Radera
 2. Tummen upp dom senaste 3 dagarna allafall. Nu är jag på gång efter influensan. Kram Cee

  SvaraRadera
 3. Tips på föreläsning i Malmö den 16 april.
  www.alpha-plus.se. Gå in på "senaste artiklarna", och klick dig fram. / Kram Margaretha

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass