Klarar ni er?

Japp upp med tuppen kl 06 för att plugga näringsfysiologi. Nu ska jag duscha, sminka mig, hitta kläder och äta mina ägg. Sen blir det ännu en dag i skolbänken. But no complaints för jag tycker det är himla kul. Dock hade jag ju inte tackat nej till en sovmorgon :-) Gissa om jag ska sova länge efter tentan är gjord...

Ni får alltså klara er själva under dagen. Jag hoppas att det går bra så lovar jag att återkomma ikväll. Åh by the way vet ni att D-vitamin lagras i rumpan. Jisses visste att den vart bra till något och med my ass så är jag en D-vitaminslagringsexpert. Tjoho!

Sen måste jag nog blogga lite om dopamin ikväll för jag fick en aha-upplevelse igår och maken är evigt tacksam... Men nä nu måste jag rusa! Må gott!

Kommentarer

 1. Kroppens hormoner är luriga och lömska. Väldigt intressant att läsa om dock. Ger lite insikt om varför vi gör som vi gör ibland.
  Ha en bra dag i skolbänken. =)

  SvaraRadera
 2. Skall bli spännande att läsa. Tack för allt du delar med dig av./Kram Margaretha

  SvaraRadera
 3. Ja, berätta om Dopamin! /ulrika

  SvaraRadera
 4. Lite sent på att tacka för kommentarerna men jag gör det i alla fall :-) Tackar!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass