Skit också!

Eller ja det beror på hur man ser det... Fick brev hem igår att röntgen utav svanskotan visade inget. Kanske en framåt lutning men det var vanligt hos vissa. Okej det är ju bra men sen avslutades brevet med: tyvärr inget vi kan göra att du ska bara fortsätt på samma sätt som hittills dvs träna och gå ner i vikt och får du för ont ta receptfria smärtstillande. Suck!

Jaha så jag ska aldrig mer sitta i en soffa eller det ska alltid kännas som att jag har en vass kniv instucken rakt upp i rumpan. Blä jag blir så ledsen för jag är så trött på att ha ONT!!! Det måste ju finnas något man kan göra - rehab, kiropraktiker, naprapat, cortisonspruta - något bitte! Som tur är har vi en bra sjukförsäkring på jobb så idag ringer jag och ser om jag kan få en tid för jag kan inte ha det så här.

Kommentarer

  1. Naprapat rekommenderas varmt, Jimmy på Naprapatlabbet har fixat en hel del omöjliga "pusselbitar" för mig!

    SvaraRadera
  2. Ja, kolla vad din sjukförsäkring på jobbet täcker. Jag jobbar med sjukförsäkringar för företag och rådgiver dagligen folk att gå till kiropraktor, naprapat, zonterapeut, sjukgymnast. I vissa fall måste du ha remiss från VCT men det borde ju inte vara ett problem i ditt fall. Stå på dig!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass