Hur det har gått?

Vet faktiskt inte än för vi får svaren om vi har klarat oss eller inte imorgon. Pirrigt och fortsatt nervöst. Men jag tror det gick vägen men jag ska ju inte ropa tjolahopp förrän jag är i hamn. Så om ni kan fortsätta hålla era tummar och tår så hade jag uppskattat det! Stort tack på förhand! Nu ska denna däcka i soffan. Kommer nog sova gott inatt :-)

Kommentarer

 1. Håller tummarna stenhårt!

  SvaraRadera
 2. Jag som börjar få kramp, hoppas du får svar tidigt imorgon! Kram Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh förlåt Rebeca :-) Senaste typ kl 10 imorgon borde jag veta.... Tack för att du håller på mig! Kram

   Radera
 3. Snällt att ni får svar på en söndag! =)
  *Håller fortfarande*

  SvaraRadera
 4. Har du känslan att de har gått bra så garanterar jag att de gick SUPER. Håller ännu tummarna och väntar med spänning ;). Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass