Pollenallergi+PT=?

Det var väl inte den mest kaxigaste Jensen som steg in på gymmet imorse men jag infann kl 6.45 enligt utsatt PT-tid. Luftrören kändes och känns som två små mini-sugrör och kroppen är tung och trött. Beror väl på dels att kroppen inte riktigt syresätts och att den fajtas med omställningen med de små jäkla pollenfröna. I ärlighetens namn tänkte jag att hur sjutton ska detta gå???

Men vi fick anpassa det hela. Jag körde intervaller på löpbandet enligt detta upplägget dvs 1 min upp till 4 och sedan ner igen. Absolut inga hastighetsrekord men jag gjorde det fast lungorna sprängde. Om på sista minuten fick jag nog och höjde hastigheten själv för va fasiken jag ska klara detta. Så sista 30 sekunderna låg jag på en 10:a i alla fall!

Och jag måste ge mig själv lite perspektiv på saker och ting. Nähä så du slog inte världsrekord - buhu då. Men om du jämför med för ett år sedan vid denna tiden gick du i lugn takt typ kring en 4:a och nu smålunkar du på en 8-8,5:a och blir sur... Och för ytterligare ett år sedan så rörde du dig inte överhuvudtaget för då vart du busy med lösgodiset i soffan.... Hallå Jensen det kallas perspektiv!

Efter löpbandet blev det en ny övning enligt konceptet 21 rep, 15 rep och 9 rep dvs militärpress med stång 21 ggr, 21 st utfall och 21 st benböj. Sedan 15 stycken av varje och sedan 9. Lite kettlebellssvingar och en hoppvariant på sumo squats. Det sistnämnda (har beskrivit den tidigare) är att man står väldigt brett med benen och håller en kettlebell i händerna (i mitt fall 12 kg) sedan gör man en benböj (aj säger rumpeskinkorna då vilket vi tycker om). Men efter varje benböj skulle jag hoppa ihop med fötterna. Hmm gracisöst....

Och till sist dips och armhävningar på tå mot bänk och sedan plankan på tå på en medicinboll. Sistnämnda gick väl sisådär för då vart denna bloggerskan väldigt väldigt trött. Voila det var dagens PT-Malou pass. Tyckte det gick hyfsat efter förutsättningarna och som Malou sa du kom ju hit. Typ 9 utav 10 kunderna hade ringt och avbokat men inte du. Hmm perspektiv igen eller hur vad det nu Jensen :-)

Och har man tom svettas så här på knäna så tycker jag man får godkänt eller hur?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass