Ytterligare en veckas...

...sockerfritt. Går bättre och bättre tycker jag. Märkligt att för några veckor sedan så var det bara socker, socker, socker. Men så fort jag kommer rätt på banan så är det inget problem. Inte sagt att det är lätt men på något sätt försvinner fokusen/manin. Skönt ändå att känna den tryggheten tycker jag dvs att är jag bara motiverad så kan jag fixa det.

Hur går det annars där ute i stugorna med sockret?

Kommentarer

 1. Kämpar också med sockret! Är inte lika duktig och fokuserad som du, men har börjat göra min livsstilsförändring i pyttesmå steg. Mindre/bättre kolhydrater, mindre portioner och röra på mig mer. Än så länge bara lunchpromenader och lång runda med hundarna på kvällen, men hoppas på att ljusare kvällar och varmare väder ska locka mig till mer. ;-) Lycka till!
  Carita i Staffanstorp

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan Carita! Handlar inte om att var duktigt utan att anpassa det till sig själv och gör de förändringarna som just du mår bra utav. och du verkar ju ha kommit långt på den vägen!!! Heja dig!!!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass