Nu är jag anmäld!

Har bestämt mig för att gå en vidareutveckling utav den kostrådgivningsutbildningen jag går nu i april. Nämligen Kostgajden med Anna Hallén samt att bli diplomerad kostrådgivare från Anna Hallén Utbildningar. Då blir det ju dubbel examina plus att jag får lov att jobba med Kostgajden konceptet och hålla föreläsningar som kostrådgivare. Spännande va? Som vanligt följer bloggen med på äventyret sista helgen i april.

By the way tentan är om 10 dagar :-( Måtte jag klara det! Ni måste hålla tummar och tår och allt som går!!!

Kommentarer

 1. *håller tummarna hårt*

  SvaraRadera
 2. Håller tummar och tår redan nu men ska hålla hårdare när det är dags!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det är klart du fixar det, håller mina tummar och en lycko spark i rumpan ;). Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

Två bröllop och en viktminskning