Så imponerad!!!

Såg ju som sagt Biggest Loser finalen igår och yikes vad imponerade allas resultat vart oavsett vad vågen visade. Vissa har jag sagt från början hade bestämt sig. Vet inte riktigt vad det är som har gjort att jag sagt så med de jag diskuterat programmet med men jag tror det är något i ögonen dvs ren och skär vilja. Vissa hade bara liksom bestämt sig och alla de jag pekat ut under resan gång var de som visade de bästa resultaten. Värsta spådamen ju :-)

Jag tycker det visar på att oavsett vilken stöttning och möjlighet du får så är du som måste vara motiverad och ha bestämt dig. Det är du och ingen annan som måste göra jobbet. Visst hade en sådan miljö hjälpt tex med kosten och träningen men det är du som bestämmer. Det är du som bestämmer vad du ska stoppa i munnen och hur mycket rörelse du får in i ditt schema. Det är du som måste agera och sluta hitta på ursäkter. Get moving!!!

Programmet igår, lite tankar den senaste månaden, Suzans kämparvilja och förhoppningsvis med en lyckad tenta i  helgen i ryggen så tänker jag själv storsatsa den kommande tiden. Slut på ursäkterna, slut på att inte sköta kosten ordentligt, slut på att soffsittande/plugg tar över kvällarna istället för rörelse!!! NU jäklar ska jag nå min första målvikt på 78 kilo och framförallt få ner min fettprocent major!!! Vad ska du göra?

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass