Prat i omklädningsrummet

Imorse efter ett himmelens bra pass om jag får säga det själv (crosstrainer, benstyrka, kettlebellssvingar, pinnen m.m.) så var det så vanligt att piffa till sig på gymmet. Duschar ju knappt hemma nu för tiden utan träningsväskan är ständigt packade med smink, kläder, handduk, tvål, krämer - you name it.

På fredagsmorgonar brukar det vara otroligt busy på damernas rum på Studio S. Annars vissa morgnar är man helt själv. Det är nog för att en del brukar gå på BodyBalance på fredagen och sedan duscha. Brukar ju småprata lite för nu känner man ju till en hel del folk på gymmet och det är ju trevligt. Idag blev det alltifrån parfymer till köttintag :-)

Plus att en tjej som tydligen inte varit på gymmet på några månader kände igen mig och blev impad över vilken skillnad det var på bloggerskans kropp. Alltid kul att höra att det syns (speciellt när man står där i trosor och bh) för det gör ju det lättare för mig att se skillnaden och bli påmind att jodå det händer grejer. Sen blev det värsta tipshörnan dvs hur äter jag, tränar,... :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass