Fortsätt till huvudinnehåll

Vilka underbara kursdeltagare jag har

Förundras över att en grupp tjejer som egentligen är främlingar kan ha så trevligt och komma så väl överens. Vad jag menar är att vi vet knappt vad de andra arbetar med, hur de bor, hur familjesituationen ser ut. Men jag tror vi vet väldigt mycket om varandra som man kanske inte prata om med andra personer i ens liv som faktiskt kan stå en närmare. Coolt och häftigt tycker jag!

Hoppas att vi kommer hålla kvar lite av den kontakten även efter avslutad kurs men det tror jag faktiskt. Vi har olika styrkor som vi kan stötta varandra med. Både från yrkeslivet och privat. Plus att vi kan prata kost och beteende obehindrat utan att dömas på förhand och det är himmelens skönt. Gillar tjejerna i kursomgång 22 skarpt! Tack tjejer för att ni finns i mitt liv!!!

Och titta vad fina blommor, pynt och smink jag fick igår! TACK!!!Kommentarer

 1. Tack Tina,du är en underbar värd!Håller med dig om allting du säger-visst är det så:)Är så tacksam att vi kunde träffas och göra detta.Allt blir lättare om man hjälps åt.Är också väldigt glad för alla i vår grupp, inte minst för att vi är så olika.Ser fram emot att träffa er - likasinnat entusiastiska i ämnet - var gång!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi måste vara bästa kursgruppen någonsin :-) Kram

   Radera
 2. ååhhh.... underbart! det är du värd!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Suzan! Lycka till på nya jobbet nu! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…