Fortsätt till huvudinnehåll

Lite körigt...

Igår tog jag det bara lugnt och la fokus på mig själv. Det vill säga körde ett hemmapass på crosstrainer istället för att stressa iväg till gymmet. Då kunde jag sova tills jag vaknade istället för att ställa klockan. Var ett tag sedan så det var skönt. Efter en god lunch på Spoons tomatsoppa och surdegsknäcke så jagade jag lite steg ute i solen. Väl hemkommen gjorde jag inte ett skvatt i en timme utan satt och läste Bokklubbsboken i solen. Njuta!!!

Göra sig lite fin och hämta svärföräldrarna för att fira deras 50-åriga bröllopsdag. Vi hade bokat bord till oss på St Michels i Lund. Jisses vilken god mat och trevlig service!!! Kan varmt rekommenderas men skynda dig för de ska kanske stänga ner om några månader för att flytta till ny lokal med uteserving och ett lite annat koncept. Säkert lika gott där men varför inte besöka båda :-) Jag hade bestämt mig innan vad jag skulle ha och följde min beställning. Även om det frestades med både pilgrimsmusslor och kolaefterrätter...

Idag är det fullt ös som gäller. På gymmet kl 10 för uppvärmning och lite egen träning, kl 11.15 och i en timme körde jag ett tufft och utmanade kettlebellspass för deltagarna. De var jätteduktig och jag är så stolt! Plus att jag känner ju mig starkare nu och kan ta i lite mer så jag vart svettig som tusan efteråt - skönt! In i duschen och på med smink samt nästa träningsoutfit. Inte för att träna men för att fotas. Skulle nämligen ta bild till Studio S hemsidan och instruktörsväggen...

Fastnade nog på bild och nu sitter jag här hemma med en kopp te. Så fort detta inlägget är skrivet blir det solen och bok igen en timme. Mat i magen och ombyte. För kl 16.15 ska jag hämta Camilla och sedan full fart till Bulltofta och #teammalmövårrusets sista gemensamma träningstillfälle. Efter det passet kommer jag krascha i soffan... Blir ju slut bara av att blogga om allt :-)

Har därför redan gjort veckoplaneringen för maten tills nästa vecka och det funkar mycket bättre nu när jag kör 5 små mål var tredje timme istället. Gäller att hitta sitt eget facit! Imorgon tänkte jag blogga lite om min kommande fokus. För viktminskningsäventyret fortsätter och jag måste prioritera!!!

Mumsig tomatsoppa som idag ska testas kall med gurka i

Mellis från fredagsmyset - grönt äpple skivat tunnt med massa kanel. Varar länge och är nyttigt!

Testade en sådan här igår... Mycket god och snart är alla bollarna testade :-) 

Vart svårt att välja men jag hade förberett mig nog för att inte balla ur 

Blev tomat- och löksallad samt vitlöksräkor 

Och kycklingspett samt serranolindad chevre - jättegott!!! 

Dagens foto-outfit...

Kommentarer

 1. Måste testa bollarna!!

  SvaraRadera
 2. Toppen resa du gjort och fin blogg du har. Veckoplanering för maten borde jag verkligen införa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar så mycket - ja det är faktiskt väldans bra.. när man gör det :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…