Fortsätt till huvudinnehåll

Biokväll med godis

Sliten i kroppen utav veckans träning tog jag en välförtjänt sovmorgon idag. Har träningsvärk överallt känns det som - vaderna, armarna, bröstet och magen. Annars en dag på jobbet med den vanliga Rotarylunchen på fredagar. Men denna gången bad jag om en kycklingsallad för det var mos igen och det pallar inte min mage. Och japp kunde inte stå emot det otroligt goda surdegsbördet idag heller så det blev en skiva.

Känner mig lite deppig just nu för vågen samarbetar inte riktigt. Tror det är dels kroppen som ställer om efter all träning - kör ju rätt mycket tuffare nu. Och dels så har det blivit lite för mycket av "det goda". Men har sagt till mig själv att det få vara så nu och I am not sweating it. Fast kan ju ändå bli lite tjurig men är bara jag själv som kan göra något åt det. Därför tar jag en biokväll med tjejerna och käkar godis - makes sense eller hur? Nope men jag gör det i alla fall :-)

Vi ska se Järnladyn - har du sett den?

Kommentarer

 1. Svar
  1. Njae krafsade i mig en massa på 2 sekunder och sen mådde jag dåligt. Glömde bort att njuta...

   Radera
 2. Saknade dig på gymmet ditt leende och positiva inställning gör att det blir roligare att träna! :)
  Tycker du är SÅÅÅÅ VÄL VÄRD sovmorgon som godis!
  Ha en bra helg!
  Kram Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack Rebeca! Tänkte på dig och undrade om du orkat ta dig upp :-) Hoppas helgen varit bra så långt. Kram

   Radera
 3. p.s var filmen bra? d.s

  SvaraRadera
  Svar
  1. Intressant men det är ingen action :-) Men Meryl Streep är ju en strålande skådespelerska.

   Radera
 4. Du bygger väl muskler Tina, väger mer än fett ju. Händer inget på vågen för mig heller. NADA!! Men i cm minskar jag. Du mäter dig väl också??

  Hoppas filmen va bra och att du njöt av godiset, för de gjorde jag igår ;).
  Stor helg kram till dig.... Du ska se att snart bara rasar vågen neråt...<3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njae visserligen men denna veckans resultat beror på dåliga matval. Fast visst bygger jag muskler men det är svårt att mäta tex min rygg har blivit mycket mer muskelös men svårt att mäta :-) Tack för peppningen Johanna!!! Betyder mycket för mig! kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…