Rapport från dagens PT pass

Visste att det var överkropp och isolerade övningar som skulle stå på schemat men inget mer. Som vanligt möter Malou en med ett glatt leende och sen är det bara att köra. Först uppvärmning på crosstrainern på veckans level 10. Kör ju främst crosstrainer för att skona knäna och höfterna lite har ju nämligen fortfarande en hel del kilon att släpa runt plus att svanskotan vill vila från rodden...

Hade laddat med mer proteiner igår till middag så hade en helt annan känsla i kroppen idag än i tisdags morse. Något för alla att tänka på dvs du träna på vad du åt igår inte vad du åt 5 minuter innan passet. Men åter till vad jag fick pyssla med idag. Först gick vi på bröstpress med stång. Den är effektiv som sjutton men jag är lite feg och har inte vågat göra den när jag är själv. Känner mig så utsatt men nu får jag se till att ladda för mitt nästa egna styrkepass och köra.

Sen var det olika övningar i maskin och med stång. Bland annat fick jag lära mig en ny variant idag kallat "21:an". Det gjorde jag på biceps med stång dvs först gör man 7 repetitioner halvvägs upp, sedan 7 halvvägs neråt och sedan 7 hela biceps curls med stången. Efter det lite vila sedan på det igen i samma format. Tror mina biceps skakar fortfarande. Efter det över till förberedelser inför vad som komma ska med olympiska lyft dvs delövningar med stång. På det 3 omgångar dips och sedan kom frustrationen. Sidoplanka!

Det ska se ut så här http://gymglam.se/ovningsbank/mage/sidoplanka-armbage/ men denna bloggerskan orkade typ lyfta upp en cm i en sekund. Men jag vågade i alla fall för innan har jag bara skyllt på min axel. Fast jag var grymt frustrerad på min kropp men bara att acceptera och pusha vidare. En dag ska jag klara av det! Efter frustrationen blev det en del kettlebellsövningar sedan var passet över.

Kommer nog ha grym träningsvärk imorgon i bröst och biceps känns det som. Och höger axeln är sliten som sjutton men nu får den ju vila lite. Måste ju också pressa kroppen lite så att den fattar att den ska göra saker och inte bara vila. Annars kan ju man aldrig komma vidare och mycket sitter i skallen. Och jag tänker inte ge upp förrän jag nått mitt mål!

Kommentarer

  1. Så bra jobbat Tina!!! Ses imorgon tidigt hoppas jag!

    KRAM Rebeca

    SvaraRadera
  2. Tack Rebeca!!! Japps det gör vi om inget oförutsett händer :-) Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass