Lat söndag

Idag tänker jag inte göra många knop. Steg inte upp ur sängen förrän kl 10. Men så kom jag inte i säng förrän efter kl 01.30. Funkar inte längre att göra sådana saker. Min kropp är så programmerad nu vad det gäller sömn, mat och träning att ett sådant här avbräck får mig ur balans :-) Tantvarning kanske...

Sedan gör det ju inte saken bättre att jag sovit dåligt. Blev för mycket sötsaker och det märks också i kroppen. Tål inte det längre utan får magknip, illamående, skakig, huvudvärd, frossa - typ känner mig bakfull idag. Blev för mycket igår och förra lördagen utav det "goda". Tror det beror på att jag äter upp lite jobbkänslor just nu.

Men jag är medveten om the issue och har börjat bearbeta det hela. Med andra ord - I got a plan hur jag ska hantera det annorlunda. Så idag blir det soffan, tv/dator/bok, massa vatten, bra mat och mys med maken som gäller. Ska dock klämma in lite kostplugg (om jag får energi...) plus planering inför veckan. Men framför allt är det horisontellt läge som gäller och inga måsten på agendan. Vad gör du idag?

By the way - den där nötpajen... hmm väldigt mycket vuxensmak om man säger så och går inte jämföra med "traditionell smulpaj". Men intressant att ha testat i alla fall. Och japp Christina cole slaw receptet kommer snart i bloggen plus mjölkinformation (men obs inga pekpinnar :-) )

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass