Är så glad!!!!

Känns som många bitar föll på plats för mig i helgen!!! Känner mig glad, lycklig och lugn. Massa spännande utmaningar att se fram emot som känns helrätt för mig. En del förblir hemlisar just nu men ni vet att you are the first ones to know :-)

En sak som föll på plats är att i maj åker jag på träningsresa - Tjoho!!!! Åker tillsammans med bästa träningskompisen Sarah. Ni har träffat på henne i bloggen tidigare då hon varit galen nog att följa med på alla mina "testa nytt gym veckor".

Vi ska till Turkiet en vecka i maj (13-20 maj - därav sockerfritt datumen) på värsta lyxresan med all inclusive och spa!!! Det är vi värda! Här kan du läsa mera: http://www.aerobicweekends.com/deluxe/ Har du varit på träningsresa tidigare? Kan du ge lite tips till en rookie!

Kommentarer

 1. Åh så kul..hade gärna velat åka med...MEN semestern räcker inte..och inte pengarna heller...
  kram susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä semestern detta året blir lite hattig eftersom jag ska gå instruktörsutbildningen också till hösten. Ja de där pengarna...

   Radera
 2. Så kul... själv skall vi också åka till turkiet i den perioden... men ingen träningsresa ... kram Cee

  SvaraRadera
 3. Jag har varit till Playitas på Fureteventura (Apollo) på träningsresa förra året i april. Love it! Så nu åker jag tillbaka den 26 mars! En vecka träning, sol, vila, bad, bergspromenader, cykling, pass, styrketräning och mycket mer!
  Det är den nya husmorssemestern det :-)

  Hoppas du får en trevlig resa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det. Har velat åka länge och är så glad för detta!!! Hoppas du också får en kulig resa!

   Radera
 4. VAD ROLIGT, det är du värd. / Kram Margaretha

  SvaraRadera
 5. YES!!!! Vad roligt, kan Ni packa ner mig i någon stor väska!?!?!? =) *ler snällt*

  Ni båda är såååå värda detta! Å jag är sååååå avis! =)Se till och njut, träna och allt annat för mig också!

  Kram Rebeca

  p.s är inte på gym imorgon, sitter på ett tåg då.... =( d.s

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass