Glömde ju mitt skryt...

... körde intervaller på löpbandet imorse. Efter uppvärmning körde jag 40 sek spring, 20 sek vila, 40, 20, 40, 20. Klarade 12 intervaller på speed 8,5 och incline 2,0. Känner mig väldigt stolt och på något sätt känns det som detta var första gången som jag verkligen kan säga att jag körde intervaller. Vet egentligen inte varför men så känns det - jag hittade liksom flowet! Hälsningar en mycket stolt bloggerska.

Kommentarer

 1. Härligt!Jag är lite med på sockerracet, men vi har många födelsedagar här i mars-april-maj, så jag ska göra mitt bästa, men inte med nolltolerans. För övrigt så tränar jag, och tränar, men känner mig fortfarande fluffig. Fast liksom liiiide "fit" inuti! Förstår du hur jag menar?!

  Störigt är det, och en påminnelse om att jag ska skärpa till kosten lite mer.

  Just nu har jag sockeravvänjning, men min kropp försöker lura mig till att jag är hungrig, sugen på frukt, etc. Ska stålsätta mig!

  Nu aerobics i Anderslöv - jättekul!

  Kram,
  S

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror mig jag vet definitivt vad du menar med fluffig men jäkligt fit under :-) Tyvärr är det kosten som gör 50% av resultatet plus att variera sin träning. Detta är en anledning till mina 75 dagar för jag vill se bättre resultat utav min träning dvs bort med lite fluff. Heja dig! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass