Nu hejar du!!!!

Nu vill jag att alla min läsare hejar på en viss person i mitt liv. Vem? Jo nämligen min träningskompis Margaretha!!! Hon är världens kämpe. En vacker lady som kämpar varje måndag och onsdag morgon på Studio S tillsammans med mig. Vi känner egentligen inte varandra och har aldrig träffats utanför gymmet.

Men under hela förra året och detta året så har vi snickesnackat lite under dessa morgonpass och hejat på varandra. Hon är alltid så himla trevlig och glad. Plus att hon skriver de mest finaste kommentarerna här i bloggen som hon verkar följa - så hej Margaretha :-)

Anledningen att jag vill att ni hejar och peppar lite är för att nu börjar det gå trögt för Margaretha dvs svårt att hitta lusten till att träna, blir mycket detsamma och man misströstar över resultatet. Och jag vill ju inte att hon ska ge upp. Träning är bra för alla och framför allt jag vill ju ha min träningskompis kvar.

Så till Margaretha säger vi nu i kör: HEJA, HEJA, HEJA!!! Ge inte upp utan tänk om! Fokusera på det positiva med träningen - hur du mår efteråt, hur stolt du är över att du gjorde det och hur jäkla bra du är som kämpar vecka efter vecka. Tänk på vad du kan göra idag som du inte kunde för ett år sedan! Jag ser en enorm utveckling på dina övningar tex styrka, balans och fokus. Hitta tillbaks till glädjen, ändra om och framför allt du är en stark kvinna som kan!!!!

Peppa gärna i kommentarsfältet för Margaretha är värd allt pepp i världen!!!!

Kommentarer

 1. Heja heja heja!!
  Kom igen Margaretha. DU kan!
  Go go go !!
  =)

  SvaraRadera
 2. TACK söta underbara Tina. Vilken fantastisk läsning.
  Saknade dig imorse. Var mycket, mycket nära att hoppa över träningen idag, men lyckades kravla mig upp. Nästa gång jag tvekar, skall jag tänka på dig, dina ord, samt din otroliga resa/KRAMAR Margaretha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vassego - du är värd all pepp och att må bra. Ge inte upp!

   Ja jag var lat och tog sovmorgon men bra jobbat att du var där. Kommer imorgon så då hoppas jag vi ses!

   Kramar!

   Radera
 3. Hej Margaretha!
  Även om jag själv verkar vara en "träningsnarkoman" så har jag också varit där, känt av trögheten och fått smaka på hur det är när motivationen tryter. Ge inte upp! Träning ger energi och mer ork och lust. Testa andra pass eller nya träningsformer, köp en ny vattenflaska eller nya träningskläder (finns fina begagnade på tradera tex), ladda hem ny bra musik och hitta fokus igen!
  Peppkramar!

  SvaraRadera
 4. Håller med alla ovanstående! Heja dig Margaretha! Och hejjjja alla andra oxå som liksom jag kämpar på för att må bättre!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanon hejat Annki och nu hejar vi alla på dig!!!! Plus att du heter som min mamma och då är du ju liksom godkänd för en egen hejarramsa direkt: HEJA ANNKI - DU KAN!!!

   Radera
 5. TACK ALLA SNÄLLA NI för hejar ropen. Nu kan jag ju inte backa! / Kram Margaretha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä du Margaretha! Ser jag dig inte på Studio S på ett tag lägger jag ut en efterlysning i bloggen :-) Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass