Titta så fint!!!!

Fick finaste inlägget i Hillevi's blogg Extremt Kul igår! Så fint inlägg så tårarna kom igen. Börjar ju fatta mer och mer vad jag faktiskt gjort. Att gå från 117 kilo och inte kunna resa sig från golvet till att köra Nordic Military Training i minusgrader och ärligt älska varje sekund. Wow häftigt och fasiken vad jag är stolt över mig själv. Känns som livet bara bli bättre och bättre. Jag känner mig stark! JAG KAN!

Här kan du läsa inlägget: http://extremtkul.se/vilken-resa-tina-har-gjort

Kommentarer

  1. Ja, du är verkligen grym Tina. Du är en otrolig inspiration. Du har verkligen visat att allt är möjligt. Du utstrålar en fantastisk posivitet och GO. Kör på! Jättekul att följa dig på din blogg/Kram Margaretha

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack så jättemycket för denna fina kommentar Margaretha! Kram på dig!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass