Stressade toabesök

Oftast tycker jag att det är kvinnor som alltid är så himla stressade och ska en massa. Kan bara se på maken och mig. Lugn och ro eller fort fort fort och allt samtidigt.... Vi skämtade om på senaste kurshelgen att vi kvinnor borde följa männens vana att sitta länge på tronen - oftast med en tidning eller laptopen. Men svaret är väl yeah right när skulle jag få en timme över att spendera på toa....

Känner dock att jag vill komma med ett litet tips och den heter Iphone. Det var faktiskt makens förslag när jag alltid alltid ska stressa mig igenom toabesöken. Det som tar honom en timme tar fru Jensen typ 5 sekunder :-) Så nu är fånen min ständiga följeslagare. Då glömmer jag tiden och slappnar av...

Denna lilla förändringar har hjälpt mig jättemycket. Tala om att dela med sig :-)

Kommentarer

  1. Men det håller jag med om. Vi har tidningar på toa och jag tar oftast med mig telefonen så jag kan spela nåt litet spel. Slappnar av mer.
    ;)

    SvaraRadera
  2. hahaahha. Jag har ju typ hela familjen svensson med mig på toa, får aldrig vara själv ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass