Ingen latdag men kväll kanske

Japp jag överlevde mitt andra NMT pass. Men jisses det var mycket tuffare denna gången utav olika skäl: is, is, is, ingen uppdelning i 2 grupper och att man blev som himla blött av allt. Fast jag tyckte ändå det var kul och framför allt - jag gav inte upp!!! Även om jag var nära efter 500 m spring i full fart på is eller när vi skulle upp för värsta Mt Everest med is som underlag...

Men numera kan jag ju verkligen springa, göra plankan på tå och halvdana armhävningar på tå. Efter en välbehövlig dusch så väntade myslunch med finaste Sarah och Rebeca. Där allt möjligt diskuterades tex hur snabbt jag kan springa, hur mycket muskler jag fått/min kropp förändrats det senaste halvåret, Sarahs nya jobb och lägenhet, Bollywood, Rebecas rehabträning och golf - ja allt möjligt :-) Tack vännerna för en perfekt start på lördagen!!!

Fast ingen rast och ro nu för gäster anländer om 2 timmar. Maken är iväg och handlar grillade revben och kyckling. Jag ska fixa ugnsrostade grönsaker, cole slaw och blåbär/hallonpaj. De senare från LCHF-kokböckerna. Tror pajen blev hyfsad med sitt pajskal utav hasselnötter och kardemumma. Mer tveksam över min talang med hemmagjord vaniljsås men det löser sig nog...

Pajen med hallon och blåbär
 Vaniljsås som nu svalnar i kylskåpet och som ska blandas ut med vispad grädde innan servering
Och så här ska det se ut..

Ha en riktigt mysig lördag!!!

Kommentarer

 1. Tack själv, så roligt fast det var IS precis överallt, skrattar när jag tänker på mig själv på alla fyra uppför det JÄTTE stor berget i Lund... Roligt hade jag och tufft var det å idag är det allt lite träningsvärk, gillas!
  Perfekta avslutningen var med dig och Sarah!!! Så glad att jag lärt känna Er!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jisses Mount Everest vart inte nådigt men vi gav inte upp!!! Och jag är glad för dig!!! kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass