Lite nervös och förväntansfull

Vet ni vad jag ska idag efter skolan? Jag ska på bloggträff i Lund på restaurangen Myntha. Det är bästa Suzan som fixar och ordnar. Har ju följt hennes blogg ett tag och även läst i andra bloggar om olika träffar. Ser alltid så skoj ut och trevligt att träffa "kollegor" men jag har aldrig fått tillfälle/blivit bjuden på något sådant arrangemang.

Så när jag såg detta inlägget på Suzans blogg så vart det liksom dags. Jag anmälde mig på direkten och jag tror vi blir ca 10 stycken ikväll. Vissa har jag följt online via deras bloggar såsom Pernille, Nenny och Cee medan andra är för mig helt nya ansikten. Fast jag har ju aldrig träffat någon av dem irl.

Lite fjärilar i magen som alltid när man träffar nya människor men också förväntasfull för jag är säker på att det blir väldans mysigt och trevligt. Som alltid följer ju bloggen med och har du vägarna förbi så kika in. Ha en underbar lördag - nu är det näringsfysiologi som gäller för denna!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass