The stång and I

Okej idag var det dags att möte stången ensam i gymmet dvs ingen PT-Malou som står brevvid som säkerhet. Kände väl  mig inte helt kaxig men man måste ju våga någon gång annars får man ju inget resultat. Och det gick ju!!!! Inga vikter på men stången väger ju sina modiga ca 20 kilo och det känns i bröstpress ska ni veta.

Väldigt stolt över mig själv och att jag vågade bemästra hjärnspökena. För det är ju vad det är dvs jag sätter upp gränser för mig själv men det handlar om att gå utanför bekvämlighetszonen! Annars så är det som vanligt lite träningsvärk här och där - me love! Idag är det tricepsen efter måndagens styrka och baksidan av låren samt rumpan från gårdagens intervaller.

Håller också på att mixtra lite med träningsupplägget för nu är det ingen utmaning att stå på löpbandet en timme. Kommer bli mera intensiva intervaller med styrka. Räcker ju inte att maxa två PT-pass i veckan. Måste ge mer på mina egna pass för att få utdelning och nå min dröm. Kommer därför dela upp styrkan lite m.m. Mer om det i helgen.

Ikväll skulle moster och kusin hälsat på för coachingfinal. Vad det handlar om? Jo under 11 veckor har jag coachat min moster och kusin i deras hälsoutmaning dvs utifrån deras individuella mål med kost, träning samt knoppen. Vi har träffats ca var tredje vecka samt haft mailkontakt varje vecka. De har varit jätteduktiga trots hinder på vägen och förlorat både kilo, cm men vunnit nya insikter hoppas jag :-) Och jag är så stolt över deras prestation!!!

Men bidde sjukförhinder så då får jag plugga näringsfysiologi istället. Attans... Men vet ni vad som kan få dem att piggna till? Om ni tar några sekunder av er tid och går in och skriver "heja moster och kusin vad ni har varit duktiga" i kommentarsfältet. Då tror jag de blir himmelens glada. Tror inte ni det?

Kommentarer

 1. Heja moster och kusin vad ni har varit duktiga/kram Margaretha

  SvaraRadera
 2. Heja moster o heja kusin!! Bra jobbat!

  SvaraRadera
 3. Heja moster och kusin vad ni har varit duktiga! Krya på Er.

  SvaraRadera
 4. Tack Tina! :)

  Och tack för hejandet ni andra, vad glada vi blev!

  Kramar från kusin Sussie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sussie - vi får ta en träff när du känner dig piggare! Kram

   Radera
 5. Tack så mycket för att ni hjälper till att heja!!! Kram Tina

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass