Utvärdering utav januari

Vips så var det en ny månad - det går undan när man har roligt :-) Tänkte därför att det var läge för månadsutvärderingen. Detta året har jag ju ett mer övergripande mål med olika delmål. Eller rättare sagt olika komponenter för att lyckas som garanterat kommer ändras under resans gång. Fast jag tänkte ändå utvärdera varje månad för att inte tappa fokus och för att fira mina egna framgångar i egobloggens värld.

Vad har hänt under jan?

 • Har påbörjat min kostrådgivningskurs och det känns bara så HELRÄTT! Så lycklig över detta och suger åt mig som en svamp av all ny kunskap och erfarenhet. Tycker också att det är kul att det är så bra deltagare som stöttar och inspirerar. I love it!!!
 • Min nyvunna kunskap och ny motivation pga av inspiration från andra har ju lett till några andra framsteg och beslut:
  • Jag planerar min kost mycket bättre och vågar testa nytt
  • Jag lagar nästan alla vår mat numera och tycker faktiskt om det. Kanske mest för att vi mår så mycket bättre och nu vet jag mer vad allt annat innehåller eller inte innehåller :-)
  • Jag äter riktigt mat dvs har tex slutat med Celsius och minskat proteinbars. Det sistnämnda är verkligen en nödlösning och jag har kanske ätit ett sammanlagt i januari mot nästan dagligen innan.
  • Äter mera fisk och grönsaker
  • Äter enligt handmetoden och skippar kaloritänket etc. Så befriande!!! Och jag får bättre resultat på alla sätt och vis tex på vågen och måtten.
  • Rensar ut mer och mera gluten från min kost och tror det plus den hemmalagade maten har gjort underverk för min mage. Mycket mindre uppblåst och magen sköter nr 2 klockrent...
 • Maken och jag trivs så himla bra i vårt hus och kommer mer och mer tillrätta vilket är skönt.
 • Har hittat PT Malou och hon släpper jag inte i första taget. Utmanas som jag aldrig gjorts tidigare and me like it. Även om jag gnäller lite bloggen :-) Tycker redan att jag kan se framsteg bara på en månad.
 • Är LUGN i kroppen och knoppen - känns som jag har hittat rätt i träningsdos, kosten, vågen, huset etc.

Blir spännande att se vad som händer under februari och jag tror bara det kommer bli bättre och bättre. Hoppas du också fått en suverän start på 2012!!!

Kommentarer

 1. Låter underbart härligt:)))....att våga säga att man är lycklig:)..sååå glad att jag hittat en ny vän:)kram på dig/Maja

  SvaraRadera
 2. DU är så duktig! Du anar inte :) Kram

  SvaraRadera
 3. Ja det är härligt :-) Och jag är glad jag har hittat dig Maja!!! kram

  SvaraRadera
 4. Åh tack Malou! Är så glad jag har dig och förlåt om jag blir lite frustrerad ibland :-) Kram

  SvaraRadera
 5. Hej Tina!

  Jag skulle vilja se hur det går med din vikt och dina mått. Kan du inte uppdatera den sidan? Det vore kul att se dina resultat efter ditt flitiga tränande med PT.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass