Det var jag väl värd?

Idag på lunchen fick jag äntligen tummarna loss och köpte nya inneskor till jobb. Eller rättare sagt beställde för de hade inte de jag vill ha i affären. Kostade på mig lite extra och köpte Birkenstock nu när jag gör mitt bästa för att stå så mycket som möjligt så svansskotan skonas. Har du inneskor på jobb? Jag har ju för att annars spricker min dumma eksemhud på fötterna dvs de behöver luftas och inte vara inne i varma skor hela dagarna.
Nuvarande vänstersko...
 och höger...

De nya som jag väl var värd?


Kommentarer

  1. Nice med nya skor, kan tipsa om stödstrumpor också för trötta fossingar och ben!=)

    SvaraRadera
  2. Ja har sett att du har olika kuliga strumpor - det får jag kolla upp. Tack för tipset!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass