Kan inte sluta...

...tänka på eller sluta prata om helgens NMT pass. Det var så himla kul och jag är hooked. Fick så himla mycket självförtroende - min kropp kan så mycket mer än vad jag tror. Coolt! Har sträckläst Hillevis bok och vid vissa partier så rann tårarna. Av igenkännande i hur det känns att inte kunna göra saker som tex en enda armhävning eller ens plankan i 5 sekunder och stolthet när man känner att man kan och är stark!!!

Just nu får jag inte in det i schemat med utbildningen och PT-passen plus min jäkla pollenallergi som snart kommer som ett brev på posten. Därför hoppas jag verkligen att denna träningsmöjligheten finns kvar i Lund till hösten för då är jag första att signa upp mig! Hittade denna artikeln om helgens äventyr i Skånska Dagbladet.

Kommentarer

 1. Åh, jag trodde vi skulle följas åt i vår! Men jag vet precis vad du menar med att trycka in ännu mer i schemat! Jag måste avboka saker, omplanera och lägga över ansvar på andra. Men i slutändan är det "kortvarigt" (eller hur var det nu Hillevi skrev?) och det är lite "nu eller aldrig"! Nu har det gått strax över 48 timmar och jag har fortfarande träningsvärk! Tänk, det är meningen att man skall träna igen nu.. hmm kanske dags att förträna innan Rockiecamp, precis som vissa försolar innan solsemestern? :-D

  SvaraRadera
 2. Ja det hade jag gärna gjort. men kostrådgivningskursen tar mycket av mina kvällar och helger. Plus har redan 2 tuffa PT-pass i veckan på just tisdagar och torsdagar. Och vet att när vi kommer in i slutet på mars, april, maj är mina tuffaste månaderna med allergin så då känns det inte lägligt. Men finns det kvar i Lund/Malmö till hösten kommer jag garanterat att gå!!!. Nä det fixar du - heja heja heja!!!

  SvaraRadera
 3. Jag vill också!!!!! Som det ser ut nu är det inte aktuellt förrän till hösten. Ska till sjukgymnsten denna veckan, spännande och höra vad han säger efter dessa veckorna...
  Kram Rebeca

  SvaraRadera
 4. Ja jag tror verkligen att du hade gillat konceptet. Hoppas det går bra i veckan!!! Kram

  SvaraRadera
 5. Fan, har inte den tidningen :/

  SvaraRadera
 6. Jag kan ta med den på lördag om du vill.

  SvaraRadera
 7. Jag är ju med!!! Kan man köpa den ngnstans? Typ coop? Vill du behålla ditt ex själv?

  SvaraRadera
 8. Ja nu såg jag dig!!! Jag tar med mitt ex på lördag och det kan du behålla :-)

  SvaraRadera
 9. Åh, nice! Jag vill också se om jag är med i tidningen :-) Och förresten försöker jag fortfarande stuva om mitt schema så att jag kan NMT'a. För det var SÅ kul.

  SvaraRadera
 10. Nmt är verkligen super roligt. Jag blev hooked direkt och blir nu sur om jag inte får mina två pass i veckan. Hoppas du får in det i schemat till hösten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å yes jag vill definitivt göra det till hösten. Jag bara hoppas att möjligheten finns eftersom det nu ska "testas" i Lund och Malmö under våren dvs finns det tillräckligt intresse. Så jag har redan meddelat NMT att jag vill så håll tummarna för mig!!!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass