Nästan gråtfärdig...

Visste ju inte vad som väntade på dagens PT-pass mer än att jag i ett svagt ögonblick önskat mer ben och rumpa... Och PT Malou levererade :-) Blev nästa gråtfärdig mot slutet i vadpressar hit och dit. Kändes som vadmusklerna skulle sprängas och jag trilla ihopa i en hög med vikterna över mig. Men vi börja från början eller hur?

Ni vet ju vad ny vecka innebär... japp ny nivå på crosstrainer så det bidde level 13 i 10 minuter. Efter det en herrans massa benövningar såsom air squats, utfall med vridning, utfall med kettlebells (8 och 12 kg), benböj med kettlebells  (8 och 12 kg), utfall och benböj i Smith-maskinen, vadpress på golv och sedan på stepbräda i Smithen, bulgarian lounges, mountain climbers och björngång.

Den sista får jag skylla på mig själv eller rättare sagt min stora käft när jag undrade hur man bli bra på det. Genom att öva säger PT Malou med ett brett leende och sen var vi igång. Suck varför lär jag mig aldrig... Lagom darrig tog jag mig igenom stretchen. Fick också hemläxa - 3 ggr om dagen ska jag snurra 10 varv på fötterna/ankeln medsols och motsols. För att öva upp stablititet. Skojade om att jag får inte äta förrän jag gjort övningen så jag kommer ihåg...

Video på benböj med 12 kg kettlebells - speciellt kul är min ögonrullning
när jag måste pressa fram några till för publiken...

Benböj i Smithmaskinen - min nya bästa kompis plus the ass

Kommentarer

 1. Faaan vad bra du är Tina!!! Kram

  SvaraRadera
 2. Jag ääälskar ögonrullningen;) eller rättare sagt jag älskar att jag kan få fram den känslan som leder till ögonrullningen!

  PT-Malou

  SvaraRadera
 3. GO TINA! GO TINA! GO TINA! GO TINA!

  SvaraRadera
 4. Bra jobbat! Men jag FATTAR inte hur du orkar ha så mycket kläder på dig när du tränar? Jag har ett par tunna tights och ett linne och jag är dyngsur efter varje pass, hade jag haft långärmat och dessutom pannband så hade jag avlidit av värmeslag på kuppen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Pernille! Min termostat funkar inte riktigt efter viktminskningen så jag fryser typ alltid.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass