Hänger du med?

Har bestämt mig för att köra 75 dagar sockerfritt och utmanat maken att göra det samma. Visserligen inte lika stor utmaning för honom som för mig men alltid bra med sällskap i en utmaning. Min definition utav sockerfritt i denna utmaning är ingen läsk, godis/choklad, kakor eller efterrätter.

Jag började idag så egentligen blir det ju 77 dagar men vi startar på riktigt i utmaningen på måndag och kör till den 13 maj. Finns en anledning till att jag valt just det datumet men det återkommer jag till i nästa vecka om allt går som det ska.

Anledningen är att jag känner att jag inte kan hantera sockret just nu, mår inte bra av att äta det men framför allt vill jag maxa utdelningen på min träning. Har tagit ett beslut denna helgen och för att uppnå den drömmen/målet så måste jag satsa. Detta blir ett steg i den riktningen.

Hänger du på?

Kommentarer

 1. Ja jag hakar på. Har jo börjat min 100 bra dagar men har en svacka nu sedan några dagar. Hoppas dagen imorgon att jag är igång igen :( det är så svårt men ja jag är på från måndag till den 13 maj ...
  kram

  SvaraRadera
 2. Jag hänger på!
  Jag satt nämligen i helgen och tänkte att jag skulle köra godisfritt ett tag igen.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag är på nästan hela vägen fram, kör sockerfritt i hundra dagar from den 1:a jan så blir "klar" precis efter påsken, (åh det blir tufft). Hur som helst vill jag ge er lite tips och råd eftersom jag själv har kört ett tag utan socker, godis, läsk, saft, etc och är inne på 57:e dagen.
  Drick massa vatten! (Minst 2 liter om dagen). Ta kromtillskott-jag har testat en del olika sorter och den enda jag tycker funkar är från Holistic, 100 tabletter kostar 125:- och räcker alltså i nästan tre månader.
  http://vitamera.se/holistic-krom-gtf-120.html

  O så en massa jävlar anamma! Kör hårt!

  SvaraRadera
 4. Jag hänger på, har kört sockerfritt sen 1/1, men har varit i en svacka och behöver verkligen komma igång igen. Det märks på vågen och jag mår verkligen skitdåligt av socker så stort tack för att du drar igång denna utmaning just nu:)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass