Har jag gnällt...

...över hur ömma mina knä är efter helgens NMT pass? Inte inuti utan utanpå ömma. Måste vara alla övningar på isen. Jaja man får ju satsa lite för att vinna... Det enda som grämmer mig är att de inte är massivt blåa för att motsvara smärtan. Liksom ett kvitto på min insats...

Kommentarer

 1. Fniss - i tillägg till mina fläckiga armbågar och underarmar (fotodokumenterat på bloggen) har jag ett vackert blått knä upptäckte jag i morse. Och vi hade inte ens nån is....fast jag är synnerligen bra på blåmärken ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag såg det - yikes!!! Men det är så mina knä känns. Hmm börjar fundera över mitt beslut angående NMT till hösten...

   Radera
 2. Jag körde också i helgen (fast i sthlm då...) och jäklar vilken pärs! Har ont i knäna, revbenen och på utsidan (armsidan?!) av axlarna... Härligt!

  SvaraRadera
 3. Jag har nio blåmärken på varje knä efter lördagens pass. Jag har fotograferat dem och funderat på att lägga ut bilden i bloggen, men jag vågar inte. Man vill ju liksom inte skrämma bort de få läsare man har. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä min skenben skiftar nu också i blått/grönt och är fortfarande så ömma. Men som du skriver man vill ju behålla de få läsare man har :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass